A kemping

A Forrás Camping Magyarhertelenden található a kulturális központnak számító Pécstől mindössze 20 kilométerre. A kemping kis, családias méretű területe mintegy 45 parcellát, a recepciót, egy vizesblokkot és egy büfét foglal magába. Nálunk semmi sem kötelező, kedvére élvezheti a nyugalmat, a napsütést, és a gyönyörű tájat. A kutyákat is szívesen látjuk. A kemping területén saját veteményest is gondozunk.

A recepció

A recepció a kemping elülső részén található. Itt tudunk segíteni, ha bármilyen kérdése lenne, illetve izgalmas programajánlatokkal szolgálhatunk a napok eltöltéséhez. A recepcióról könyveket és társasjátékokat is kölcsönözhet. Sőt, petanque-golyóinkat is szívesen odaadjuk. A recepción adhatja le pékáru-rendelését. Ha déli 12 óra előtt megkapjuk igényeit a rendelőlapon, akkor másnap reggel házhoz visszük a friss zsemlét parcellájához. Ha pedig az egyéb bevásárlással sem akar vesződni, hetente két alkalomml leadhatja megrendelését a recepción, és másnap leszállítjuk önnek a kért termékeket. A szolgáltatás csekély összegért vehető igénybe. A bevásárlólistáját akár előre is leadhatja, így a megrendelt áruk már megérkezésekor a kempingben fogják várni. Így a hosszú utazás után nem kell azonnal a boltba rohannia. Azonnal lepihenhet, és élvezheti a kempingezés örömeit a gyönyörű magyar táj közepén.

A kemping területe

A kemping a Mecsek szélén, egy domb lábánál helyezkedik el. Emiatt a terület enyhén lejtős. A kempingben mintegy 45 lakókocsinak/lakóautónak vagy sátornak elegendő (egyenként kb. 100 m2-es) hely található. 2017 során teljes erőbedobással dolgoztunk rajta, hogy a kempinget teljes egészében felújítsuk – azonban egyelőre még nincsenek lekövezett területek, illetve szennyvízleeresztő a lakókocsikhoz. Reméljük, hogy 2019 során ezeket is meg tudjuk valósítani. Minden parcellához tartozik áramvételi lehetőség (6A). A vizesblokk és a büfé épületében is találhatóak csapok a vízvételhez. Egyes parcellákhoz külön személyautó-parkolóhely tartozik, hogy több hely maradjon a sátor vagy a lakókocsi számára.

A büfé

A büfében szívesen várjuk egy finom kávéra, friss mentalevélből készített teára és egyéb frissítőkre. Emellett csodás fagylaltkelyheket és további harapnivalókat is talál. Teraszunkon kényelmesen helyet foglalhat, vagy ha menne tovább, a fagylaltot tölcsérbe vagy elvitelre is kérheti. A büfé mellett két petanque-pályát talál, ahol egy finom ital mellett gyakorolhatja golyódobási tudományát. A gyerekeket játszótér és focipálya várja a büfé mögött, így mindenki megtalálhatja a számítását.

A vizesblokk

A vizesblokkot 2017-ben tökéletesen felújítottuk. Összesen 6 zuhany, 7 toalett, 3 piszoár és több mosdókagyló szolgálja vendégeink kényelmét. A női oldalon mosókonyha található, ahol mosó- és szárítógép is rendelkezésre áll (díj ellenében), a kézi mosáshoz külön mosogatómedencék, valamint vasalófelület is ki van alakítva (vasaló a recepcióról kölcsönözhető). A vizesblokk épülete mögött találhatók a mosogatók és a kémiai WC. Az épület oldalában találja a vízvételi csapokat.